Thon tester

Betingelser

Betingelser ThonTester sommerkampanje

Ved å akseptere betingelser for å registrere deg som interessert i å være ThonTester i sommer, samtykker du til å ha lest og forstått følgende vilkår:

Om kampanjen:

 • ThonTester er et kampanjekonsept eid og markedsført av Thon Hotels. Kampanjen vil bli annonsert i ulike digitale kanaler. Du kan registrere deg mellom 9. mai – 25.mai 2018. Dette er en ny ThonTester aktivitet og har ingen direkte sammenheng med ThonTester kampanjen i februar/mars.
 • Man trenger ikke å opprette en bruker, kun registrere seg som interessert via et påmeldingskjema.
 • Vi trekker ut 10 tilfeldige vinnere (single/familier/par) blant alle de påmeldte, som vil få bo gratis på hotell i valgt by i 3 sammenhengende netter.
 • Oppholdet må skje i perioden 1. juni – 31. august 2018.
 • Man kan være opptil 8 personer (maks 4 voksne) per gruppe og du velger selv antall voksne og barn ved registrering.
 • Å være en ThonTester i sommer innebærer å bli trukket ut til å bo gratis på ett av våre hotell og skrive en kort anmeldelse av oppholdet som takk for hjelpen.
 • Man må være over 18 år for å delta. Ansatte og nærmeste familie i Olav Thon- gruppen kan ikke delta.
 • Thon Hotels kan bruke e-postadresse og telefonnummeret du har registrert interessen din med, til å kontakte deg angående kampanjen og oppholdet for de som vinner.
 • Det er kun anledning til å registrere seg 1 gang med 1 e-postadresse.

Annen info:

 • Thon Hotels forbeholder seg retten til å kunne endre kampanjen/aktiviteten, regler og innhold når som helst under kampanjeperioden.
 • Thon Hotels kan benytte generell statistikk, brukeratferd og informasjon fra kampanjesiden i forbindelse med annonsering eller annen markedsføring. Slik informasjon vil ikke inneholde personopplysninger.
 • Ved å besøke thontester.no samtykker du til bruk av informasjonskapsler på samme måte om på thonhotels.no. Les mer om informasjonskapsler

 

Om oppholdet – Gjelder KUN for de som blir trukket ut til å være ThonTestere:

 • Å få tildelt et rom koster ingenting. En anmeldelse av ditt opphold er betaling for ditt rom. Du viser din anmeldelse i resepsjonen ved utsjekk. Ditt bankkort vil bli autorisert ved innsjekk, og anmelder du ikke oppholdet vil ditt kort bli belastet i ordinære priser. Andre kostnader som minibar o.l vil belastes separat. Transport til og fra hotellet er ikke inkludert. Oppholdet inkluderer frokost og på enkelte steder også kveldsmat. Dette finner du mer informasjon om ved bestilling.
 • Kansellering må skje innen klokken 16 på ankomstdagen. Dersom du må avbestille oppholdet ditt vil det dessverre ikke bli anledning til å være ThonTester igjen i sommer. Kansellering gjøres via telefon til kundeservice på tlf nr. (+47) 21 49 69 00 eller e-post: [email protected] Din bestilling er personlig og kan ikke endres på navn eller flyttes til andre datoer eller andre hoteller. Det er ikke anledning til å oppgradere rommet.
 • Ditt rom er ikke garantert for sen ankomst, så dersom du ankommer etter kl. 16:00 vil hotellet trenge et kredittkortnummer og utløpsdato for å kunne sikre din bestilling. Dette kan du opplyse om via e-post/telefon, enten direkte til hotellet eller til Thon Hotels Service Centre. Ditt rom er kostnadsfritt som ThonTester og betalingen er i form av din anmeldelse. Ditt kort vil derfor ikke bli belastet så fremt du viser til en anmeldelse ved utsjekk.
 • Det er mulig å utvide oppholdet sitt ved å bestille ekstra netter til ordinære priser.
 • Som Discovery-medlem vil du få mange av de samme fordelene som du vanligvis får, bortsett fra bonuspoeng, oppgradering til nytt medlemsnivå samt oppgradering av rom.

Om anmeldelsen – Gjelder KUN for de som blir trukket ut til å være ThonTestere:

 • For å være ThonTester må du levere en anmeldelse av hotelloppholdet på thontester.no via din smarttelefon. Dette må du gjøre før du sjekker ut fra hotellet. Alle vurderingene skal inneholde ditt fornavn, et lite bilde av deg som anmelder og et bilde fra rommet, du må derfor laste opp bilder via din smarttelefon. I tillegg må du vurdere 5 ting samt lage en liten oppsummeringstekst på ca 50 ord om oppholdet ditt. Bildene blir brukt sammen med din anmeldelse og vil bli publisert på thontester.no. Hvis du har et begrunnet ønske om å slette vurderingen i etterkant, er det anledning til dette. Dersom du ikke har en smarttelefon vennligst ta kontakt med resepsjonen for hjelp til å fullføre din anmeldelse.
 • Når din anmeldelse er ferdig, dukker det opp en kvittering på skjermen på din smarttelefon. Denne vil være ditt betalingsbevis for oppholdet, og det kan være lurt å ta skjermdump av denne.
 • Vurderingen postes uavhengig av resultat på thontester.no. Din anmeldelse som ThonTester vil bli publisert på www.thontester.no uken etter at du har bodd hos oss. Den kan også bli delt i sosiale medier. Enkelte anmeldelser kan benyttes i videre markedsføring i andre kanaler, men kun etter avtale med den enkelte gjest på forhånd. Disse anmeldelsene vil ikke bli blandet inn med Trip Advisor eller andre type plattformer.